Σάββατο 30-09-2023 Διάρκεια Πεζοπορίας 2 ώρες απόσταση 6 χλμ Υψομετρική 500μ.
Δυσκολία: Εύκολη
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/ksokklesia-narkissou-148782090
5 εκκλησίες ενώνονται μέσα από μία όμορφη πεζοπορική διαδρομή τόσο… κοντά μας.

 

Η ΕΕΕΔ Καναλακιου Δήμου Πάργας διοργάνωσε πεζοπορία για τα μέλη της την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 κάνοντας την κυκλική διαδρομή Συρράκο- Καλαρρύτες – Συρράκο διάρκειας 4 ωρών.
👉Δύο πετρόκτιστα χωριά που σε πλημμυρίζουν με ιστορία.
👉 Μια υπέροχη διαδρομή με εναλλαγές του φυσικού τοπίου μα και αρκετές…απαιτήσεις.
 
       

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκοψαν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου τα μέλη της ομάδας ΕΕΕΔ Καναλακίου στα πηγάδια Σουλίου συνδυάζοντας την εκδήλωση με πεζοπορία.

 

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου μέλη της ομάδας μας έλαβαν μέρος στην πεζοπορία που διοργανώθηκε από την Σκάλα της Τζαβέλλαινας προς τις Πύλες του Άδη. Καταπληκτική διαδρομή αλλά επικίνδυνη καθώς σε αρκετά σημεία το μονοπάτι ήταν κατεστραμμένο.

 

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 μέλη της ομάδας μας έλαβαν μέρος στην πεζοπορία που διοργανώθηκε στη Δρακόλιμνη της Τύμφης.

 

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 μέλη της ομάδας μας έλαβαν μέρος στην πεζοπορία που διοργανώθηκε στα πλαίσια των δράσεων για την φετινή περίοδο. Η διαδρομή διήρκησε 3 ώρες περίπου από το πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας προς την Ι. Μ. ΣΤΟΜΙΟΥ.

https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/konitsa-mone-stomiou-eeed-kanalakiou-56256324

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου πραγματοποίησε πεζοπορία στο φαράγγι του Αχέροντα με μέλη και φίλους της ομάδας.

https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/akherontas-gephura-ntala-eeed-kanalakiou-28907478